Nove snage bivši ministar znanosti dobio poziv od američke organizacije Summit Series

Slobodna Dalmacija,5.4.2011.
Dragan Primorac u ‘školi’ za lidere

Summit Series, američka organizacija u čijem radu sudjeluju vodeći američki političari, gospodarstvenici i osobe iz javnog života SAD-a, ove je godine u svoje redove odlučila uključiti i nekoliko osoba izvan američkih granica, a jedan od njih je prof. dr. Dragan Primorac, donedavni ministar znanosti, obrazovanja i sporta RH te profesor na američkim Sveučilištima Penn State i Univeristy of New Haven.
Cilj Summit Seriesa je okupljati novu generaciju lidera koji će u političkom i gospodarskom segmentu biti nove snage i vizionari za razvoj SAD-a i svijeta, a sudjelovanje u njegovom radu moguće je samo na poziv vodstva organizacije. Isključivi kriterij za uključivanje je da se odabrane osobe svojom javnom prepoznatljivošću, vizionarskim, liderskim i inovativnim konceptom uklapaju u program Summit Seriesa.
Ovogodišnji skup organizira se na jedinstven način – sudionici Summit Seriesa isplovljavaju, naime, 8. travnja na tri dana iz luke Miami, a tijekom njihove plovidbe organizira se više od stotinu različitih poslovnih, političkih, gospodarstvenih i kulturnih događaja. Događaj će pratiti vodeći američki mediji, među ostalima The New York Times, Washington Post, CNN-a i Forbes Magazine.
U radu Summer Seriesa uključeni su milijarder Mark Cuban (HD Net, Dallas mavericks), medijski magnat Ted Turner (osnivač CNN-a), Sean Parker (prvi direktor Facebooka) i brojni drugi. Ove godine prof. dr. Primorac i ostali sudionici skupa susrest će se s vodećim osobama javnogi gospodarskog života SAD-a.
D.ZENIC

© 2020 Dragan Primorac. All Rights Reserved